Informacja prasowa Dąb – król na salonachLudzie od wieków chętnie wykorzystywali drewno dębu, nie tylko do budowy swoich domów, ale również mebli. Zaletą tego gatunku drewna jest wytrzymałość, ale i piękne rysunki,
Łazienka „eko” w trzech odsłonachOd kilku lat słowo „eko” łączone jest z niemal wszystkimi rodzajami produktów – od jabłek po fotele, samochody, a nawet całe zakłady przemysłowe i fabryki. Czy istnieje coś takiego
Urządzanie mieszkania to przyjemna, ale trudna sztuka. Dobrze przemyślany, przyjazny wystrój sprawi bowiem, że będziemy czuć się w nim komfortowo przez lata. Jak sprostać temu wyzwaniu i stworzyć wnętrze, które każdego dnia
Warszawa, 13 września 2018 r.Skandynawskie wnętrza to nie tylko bielUrzekający prostotą i harmonią skandynawski styl niezmiennie pozostaje jednym z najgorętszych trendów wnętrzarskich. Kiedyś identyfikowany przede wszystkim
WEJŚCIE I WJAZD NA POSESJĘ – PROJEKTOWANIE NAWIERZCHNINawierzchnie brukowane powinny w zależności od pełnionej funkcji spełniać określone parametry. Inne będą dla wjazdu na działkę i podjazdu do garażu, inne dla główn
Kuchnia z różowymi meblami? To się uda!Jak wprowadzić kolor różowy do kuchni i z czym go łączy?Kuchnia z meblami w różowym kolorze zachwyca lekkim, świeżym wizerunkiem i „od progu” budzi pozytywne emocje. Lubisz ten k
Warszawa, 2020-01-12Postanowienie noworoczne? Zdrowsze przekąski!Okres noworoczny to czas podsumowań i… postanowień. Z badań wynika, że ponad połowa Polaków stawia przed sobą zadania, które mają być zrealizowane w kolejn
Powietrze ogrzeje nam wodęWybierając system grzewczy coraz częściej stawiamy na ochronę środowiska i niezależność. W trend ten wpisują się termodynamiczne ogrzewacze wody, które wykorzystują darmową energię z otaczając
Łódź, 22 października 2020 r.Informacja prasowaCzy do Polski dotrze „fala renowacji”?Komisja Europejska opublikowała Renovation Wave StrategyPostępujące zmiany klimatu i działania wpływające na degradację środowisk
Zdrowe menu dzieci – Biała bułeczka czy grahamka? Czyli co dobrego drzemie w pełnym ziarnie i czy białe pieczywo naprawdę jest takie złe? Przeprowadzone w 2010-2011 r. badania dotyczące żywienia dzieci w wieku 1-3 w Pol