Informacja prasowaPoznań, 6 marca 2019 r.Słodkości z okazji Dnia Piekarzy i Cukierników15 marca obchodzić będziemy Dzień Piekarzy i Cukierników. To niezwykle słodkie święto przypada w rocznicę wspomnienia św. Klemensa,
JAK PRAWIDŁOWO WYKONYWAĆ ŚCIEŻKI ZE SPADKIEMPochylnie, zwykłe ścieżki i schody ogrodowe wymagają od wykonawcy znacznie więcej wiedzy, umiejętności i pracy niż ogrodowe dróżki układane na płaskim terenie. Temat można p
Warszawa, 11 sierpnia 2020 r.Smaki lata i jesieni zamknięte w słoiku – smakowita domowa spiżarnia z AppetitąPóźne lato i wczesna jesień to doskonały czas na przygotowanie zapasów na zimę. Aby w pochmurne i mroźne dni prz
Jak zadbać o temperaturę w łazience przez cały rok?Co w sytuacji, gdy podczas wczesnej jesieni czy późnej wiosny, gdy system C.O. nie grzeje, temperatura za oknem spadnie niżej niż zwykle? Problem ten rozwiąże łazienkowy gr
Nowy Rok z nową kuchniąPoczątek roku to czas wprowadzania zmian nie tylko w życiu prywatnym czy zawodowym, ale także w naszym najbliższym otoczeniu. Wbrew pozorom, metamorfozy domowych wnętrz nie muszą być kosztowne czy czaso
Informacja prasowaZdradliwa klimatyzacja.Wraz z coraz cieplejszą aurą wielu z nas nie wyobraża sobie funkcjonowania bez klimatyzacji. Jednak nagminne korzystanie z jej dobrodziejstw i chłodnego nawiewu sprzyja wysuszan
Jeśli urządzasz kuchnię… zawsze black&white!28.06.2017Czarno-biała kuchnia jest ponadczasowa. Dzięki zaledwie dwóm, ale kontrastującym ze sobą barwom, wnętrze zachowa świeżość i elegancję nawet pomimo zmieniając
Badanie Samsung: Co pandemia zmieniła w naszych kuchniach?27-05-2021Ostatni rok przyniósł wiele zmian w naszym życiu, które nie ominęły także naszych kuchni oraz sposobu w jaki gotujemy, robimy zakupy i przechowujemy jedzenie
Informacja prasowa8 lipca 2019, Nowy SączPieróg niejedno ma imięWłoskie ravioli, rosyjskie pielmieni, brazylijskie empanadas, litewskie kołduny, a może gyoza? Choć przywykliśmy, że pierogi to nasza narodowa specjalność, t
Przepis kulinarnySałatka z dorszem, warzywami i kaszą bulgur BIOSkładniki:• 1 opakowanie kaszy bulgur BIO (np. marki Halina BIO)• 2 filety dorsza ze skórą• 1 czerwona cebula drobno posiekana• 2 ząbki czosnku drobno