Informacja prasowaGrajewo, 21 października 2020Kefir, maślanka, zsiadłe mleko – czym się właściwie różnią?Mleczne produkty fermentowane działają zbawiennie na nasze zdrowie, a przy tym pysznie smakują. Są lekkie i syc
Warszawa, 25 stycznia 2021 r.Kiszonki na zdrowie z Ewą Wachowicz i Appetitą! Autorskie przepisy ekspertki smaku i stylu!W sezonie zimowym, który nie jest zbyt łaskawy dla zdrowia, z odsieczą nadchodzą naturalne probiotyki, czyl
Kuchnia w nienagannym porządku, pięknie nakryty stół, odświętnie ubrani i uśmiechnięci goście oraz domownicy, dźwięk kolęd w tle i dom wypełniony smakowitymi zapachami… Obraz Wigilii idealnej. Tylko wybrani jednak wiedz�
Owocowy zawrót głowy z Bonami.plOwoce… Wszyscy uwielbiamy ich słodycz, zdrowe wartości i bogactwo kolorów. Na niektóre, sezonowe, takie jak świeże, polskie truskawki, maliny i czereśnie czekamy z niecierpliwością przez ca
Wrocław, 11 lutego 2021 r.Selena świętuje 20-lecie pierwszej zagranicznej spółkiGrupa Selena, globalny producent i dystrybutor produktów chemii budowlanej, obchodzi 20-lecie swojej działalności w Rumunii. To ważna rocznica,
TARAS WENTYLOWANY – OPTYMALNE ROZWIĄZANIE Trudno wyobrazić sobie układ prostszy niż ułożona na kilku wspornikach płyta. Tym bardziej, jeśli wsporniki mają regulowaną wysokość i można w pewnym zakresie niwelować za ich
Segregacja odpadów? ? Nie, to nie dla mnie. Taką odpowiedź usłyszelibyśmy z ust większości przypadkowych ludzi spotkanych na ulicy. Dlaczego? Brak czasu, brak miejsca, brak? chęci. Segregacja odpadów kojarzy nam się ciągle
Przeciwdziałanie zmianom klimatu, walka z zanieczyszczeniem środowiska i konieczność ograniczenia nadmiernego zużycia różnych zasobów to jedne z największych współczesnych wyzwań. Problemy te wymagają działań o globalne
Praca projektanta wnętrz – zdalnie i nad cały mieszkaniemPolacy coraz chętniej korzystają z usług architektów wnętrz. Najczęściej zlecają przygotowanie projektu całego lokalu o średniej wielkości. Nie widzą też k�
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – aż 85% Polaków lubi