Warszawa, 5 czerwca 2018 r.Nowe produkty do fasad mineralnych marki Tikkurila Decydując się na remont domu zazwyczaj myślimy o zmianach aranżacji we wnętrzach. Nie należy jednak zapominać, że pierwszą wizytówką domu jest w
Kuchnia w nienagannym porządku, pięknie nakryty stół, odświętnie ubrani i uśmiechnięci goście oraz domownicy, dźwięk kolęd w tle i dom wypełniony smakowitymi zapachami… Obraz Wigilii idealnej. Tylko wybrani jednak wiedz�
Jak zaaranżować salon?Autorem artykułu jest Anna KowalskaJak urządzić salon, żeby był piękny i funkcjonalny? Jakie wybrać kolory, a jakie meble? Połączyć go z kuchnią czy też nie? Aby stworzyć wnętrze, które będzie
W przypadku gdy z racji wieku sprawność dziadków się zmniejsza, z okazji ich święta warto wyjść z prezentowymi pomysłami poza szablonowe kwiatki, laurki, czekoladki i prozdrowotne mikstury. Pomagając w dostosowaniu łazienki
Masz dość sztucznego światła? Masz wrażenie, że w domu wciąż jest ciemno? Chcesz, by promienie słoneczne wpadały do twojego mieszkania bez względu na porę dnia i roku? Poznaj sposoby na świetlną metamorfozę mieszkania i
Gładka, płukana, postarzana, bezfazowa, z fazą?Cechy, które warto poznać przed wyborem nawierzchni wokół domu.Z fazą, z mikrofazą, a może bez? Gładka, płukana czy postarzana? Przed zakupem kostek lub płyt betonowych do b
Równolegle ze skandynawskim minimalizmem i stylistyką industrialną rozwija się moda na retro. Do łazienek i kuchni wracają wzory kojarzone z pierwszą połową dwudziestego wieku. Czym charakteryzują się współczesne baterie r
SCHODY CZY POCHYLNIA – JAK WYKORZYSTAĆ POFAŁDOWANY TEREN PRZYDOMOWY? Dobrze zaprojektowany i wykorzystujący nierówności terenu budynek może być tańszy od zbudowanego na płaskiej działce, a odpowiednio wykorzystane walo
Informacja prasowa AlmetteWrzesień 2019DOM Z WIDOKIEM NA GIEWONT4 edycja Wielkiej Loterii Almette! Trwa Wielka Loteria Almette, w której do wygrania jest całoroczny, w pełni wyposażony dom z widokiem na Giewont! Dodatkowo codz
Informacja prasowaGrajewo, 9 lipca 2020W weekend zwykle mamy ochotę próbować kulinarnych nowości, pozwalając sobie na więcej. Dlaczego? Bo mamy czas na przygotowanie przysmaków, eksperymenty, spotkania w większym gronie, z pr