Warszawa, 16.05.2017 r.Informacja prasowaPraktyczna elegancjaDoskonałe parametry techniczne sprawiają, że są najczęściej wybieranym materiałem do wykończenia posadzki w łazience, kuchni i przedpokoju. To jednak nie kon
Światło, kolor, ciepło…wnętrza, które przepędzą jesienną chandręOstatnie tygodnie jesieni w niczym nie przypominają już pięknych krajobrazów mieniących się złotem, soczystą czerwienią, kojącym brązem i rozgrzew
Informacja prasowaGrajewo, 28 grudnia 2020Tegoroczny Sylwester zapowiada się zupełnie inaczej niż poprzednie. Większość z nas spędzi go w domu – wystawne bale i przyjęcia z szerokim gronem znajomych nie będą miały miejsc
Są klamki i uchwyty meblowe dla alergików. Zadbaj o zdrowsze otoczenieTrwa już sezon na alergie, ale pamiętajmy, że uczulać mogą nie tylko pyłki. Silnymi alergenami są też metale obecne w wielu przedmiotach, z których korz
Warszawa, styczeń 2021Dodatki – dusza wnętrzaDekoracje, lampy, wazony Monnarita – naturalnie piękneDodatki to często niedoceniany element aranżacji wnętrza. Niesłusznie – bowiem dobrze dobrane, mogą całkowicie odm
Kuchenną przestrzeń w polskich domach coraz szczelniej wypełniają modne sprzęty. Tym ważniejsze staje się zapewnienie ilości miejsca odpowiedniej, by swobodnie poruszać się podczas gotowania. Jak sobie z tym radzimy? Jak wygl
Przygotowanie brukowej opaski wokół domu, nie należy do koniecznych elementów projektu. Może jednak znacząco poprawić estetykę i komfort użytkowania budynku. Dlaczego warto ją wykonać?Przede wszystkim zabezpieczy ona doln�
DYLEMAT RODZICÓW: SŁODKIE PRZEKĄSKIW SZKOLNEJ ŚNIADANIÓWCE? DAWAĆ CZY NIE?Słodycze w szkole to kontrowersyjny temat wśród rodziców, którzy często stają przed dylematem: pozwolić dziecku na coś słodkiego czy kategorycz
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz
Przepisy szefa kuchni Marcina Budynka, ambasadora kampanii„Warzywa i owoce – na szczęście”Burger wołowy na plackach z cukinii z keczupem z jabłek Składniki (dla 4 osób):• 600 g mięso wołowego mielone (1:1 szpond