Łazienka w karnawałowej odsłonie. Fuga z brokatem – wyrafinowany detal pełen blasku09.01.2018Styl glamour przeszedł w ostatnich sezonach ogromną metamorfozę. Eklektyczne, przytłaczające i zdobne dodatki odchodzą w zap
Informacja prasowaWarszawa, 28 października 2019 r.„Przygotuj się na dobre… warzywa jesienią”, czyli przepis na poprawę humoruDieta, której podstawę stanowią warzywa i owoce nie tylko korzystnie wpływa na zdrowie fizyc
Warszawa, 30.09.2020 r. Owocowe szaleństwo – kuszące smakiem koktajle z napojami owocowymi Hellena Gdy dni powoli robią się coraz krótsze, a za oknem roztacza się jesienna aura, warto sięgnąć po orzeźwienie, które zapew
„Słoneczne” ciepło dzięki aluminiumObecnie tak bardzo brakuje nam promieni słońca. Dlatego warto zakupić grzejnik, który wytwarza ciepło zbliżone do promieniowania słonecznego. Dzięki zastosowaniu w nim płyty promieniu
Informacja prasowa,Warszawa, 17 lutego 2020 r.Konsumencki Lider Jakości 2020 Jakość w DNA Termo OrganikiNajwiększy producent styropianu oraz kompletnego systemu ociepleń zdobył złote godło, czyli najwyższy laur w kategorii
Jeśli urządzasz kuchnię… zawsze black&white!28.06.2017Czarno-biała kuchnia jest ponadczasowa. Dzięki zaledwie dwóm, ale kontrastującym ze sobą barwom, wnętrze zachowa świeżość i elegancję nawet pomimo zmieniając
Warszawa, 11 lutego 2020 r.Ciepłe i zimne kolory – do jakich wnętrz pasują najbardziej?Powszechnie wiadomo, że temperatura koloru wpływa na postrzeganie otoczenia. Tak samo jest w aranżacji wnętrz. Ciepłe tonacje zmniejszaj
Warszawa, 11 września 2019 r.Kompleksowa ochrona drewna po sezonieDługotrwała ekspozycja na działanie intensywnego słońca i wysokie temperatury sprawiają, że drewno ogrodowe po sezonie może być zszarzałe i podatne na uszko
Informacja prasowa28.02.2018 r.Meble kuchenne w super matowym wykończeniu to współczesny element pożądania. Dzięki laminatom Xtreme Matt firmy Pfleiderer – o (jak sama nazwa wskazuje) ekstremalnie matowej powierzchni, z �
Informacja prasowaWarszawa, 26 listopada 2019 r.Jedzenie w domu, a może danie na wynos – czy Polacy jeszcze gotują?Niemal 93% Polaków biorących udział w badaniu przeprowadzonym w ramach III edycji kampanii „Warzywa i owoce