Warszawa, 17 czerwca 2019 r.Sztukateria powraca na salonyZnana jeszcze z czasów starożytności sztukateria dziś znów wraca do łask i staje się aranżacyjnym hitem. Wspaniale prezentuje się zarówno w klasycznych, jak i nowocze
Szczecin, 6 listopada 2020 8 listopada przypada Dzień Śniadania – dlaczego warto je jeść – szczególnie teraz? Aż 83 proc. Polaków zaczyna dzień od śniadania, a 75% na pierwszy posiłek w ciągu dnia wybiera kanapki .
Warszawa, 18.04.2018 r.Informacja prasowaNasz styl życia zmienia się, a wraz z nim ewolucję przechodzą nasze domyi mieszkania. Coraz ważniejsza staje się strefa dzienna, otwarta, gromadząca wszystkich domowników i gości. Zn
Warszawa, 29.01.2021 r.Informacja prasowaBać się cukru w sokach czy nie? Kto nie słyszał w ostatnim czasie o konieczności ograniczania cukru w diecie? Czy jednak powinniśmy całkowicie rezygnować nawet z tego, który naturalni
Nowy wymiar kuchennej elastycznościTrudno wyobrazić sobie funkcjonalną kuchnię bez baterii z obrotową wylewką. Napełnianie naczyń czy mycie produktów spożywczych – możliwość skierowania strumienia wody w dowolne miejsce
Informacja prasowaWarszawa, 17 października 2019 r.Choć pogoda za oknem coraz częściej nas nie rozpieszcza, ten sezon – w kwestii mody – będzie wyjątkowo gorący. Nie tylko, jeśli chodzi o ubrania czy buty, ale także doda
Informacja dla mediówJak świętować, to tylko z Pepsi! Warszawa, 6 listopada 2020 r.Właśnie startuje świąteczna kampania Pepsi „Jak świętować, to tylko z Pepsi!”. Bohaterami są niebieskie Elfy Pepsi, które w tym roku
Jak odpowiednio dbać o pościel, by służyła nam przez lataNa sen poświęcamy średnio około 6-8 godzin w ciągu doby. Co oznacza, że przesypiamy nawet 1/3 życia. Zależy nam na jego odpowiedniej jakości i komforcie. Warto wi�
Pod czym spać zimą?Porady eksperta WendreCo zrobić kiedy noce pod zwykłą kołdrą okazują się zbyt zimne,a ciepły koc nie wystarcza? Odpowiedzią może okazać się dobór odpowiedniej kołdry. Ekspert Wendre podpowiada na c
Bycie szefem kuchni to najlepsza praca na świecie – Maciej Majewski z Sofitel Warszawa Victoria w podcaście Heart of HospitalityJak wygląda praca szefa kuchni w hotelu od kulis, jak zmieniła się branża w ciągu dwóch dekad, c